Najava lova

Najava lova

Molimo cijenjene goste da po mogućnosti, a radi što bolje organizacije i uspješnosti lova, najave svoj dolazak najmanje 3 dana prije dolaska u lov, kako bi mogli pravovremeno potvrditi rezervaciju lova. Molimo goste da prilikom rezervacije lova odgovore na upite.

Da bi se lov mogao odviti u skladu s pozitivnim zakonskim propisima  lovci su dužni prilikom dolaska u lov imati sljedeće potrebne dokumente:

  • lovačku iskaznicu,
  • pisano dopuštenje ovlaštenika prava lova za lov određenih vrsta divljači,
  • oružni list za vrstu oružja koju će lovac upotrebljavati u lovu,
  • rodovnica i potvrda o položenom radnom ispitu te
  • uredan zdravstveni karton za lovačkog psa u vlasništvu.

Prihvat svih lovaca vrši se u pravilu u Upravi lovišta u mjestu Zelendvor, gdje će lovce dočekati naši profesionalni lovnici i njihovi pomagači s kojima će ići u lov. U Upravi lovišta lovci mogu iznajmiti lovačko oružje i kupiti lovačko streljivo, te dobiti sve ostale potrebne informacije.

Lovci-turisti imaju smještaj u našoj lovačkoj kući u Zelendvoru ili kod naših poslovnih partnera koji su registrirani za smještaj gostiju. Sve sobe zadovoljavaju osnovne standarde za ugodan boravak gostiju.

Prijavite se za lov[recaptcha]

Ova web stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacija

Zelendvor.hr koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice ili klikom na "Prihvati" slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori