Najava lova

Najava lova

Molimo cijenjene goste da po mogućnosti, a radi što bolje organizacije i uspješnosti lova, najave svoj dolazak najmanje 3 dana prije dolaska u lov, kako bi mogli pravovremeno potvrditi rezervaciju lova. Molimo goste da prilikom rezervacije lova odgovore na upite.

Da bi se lov mogao odviti u skladu s pozitivnim zakonskim propisima  lovci su dužni prilikom dolaska u lov imati sljedeće potrebne dokumente:

 • lovačku iskaznicu,
 • pisano dopuštenje ovlaštenika prava lova za lov određenih vrsta divljači,
 • oružni list za vrstu oružja koju će lovac upotrebljavati u lovu,
 • rodovnica i potvrda o položenom radnom ispitu te
 • uredan zdravstveni karton za lovačkog psa u vlasništvu.

Prihvat svih lovaca vrši se u pravilu u Upravi lovišta u mjestu Zelendvor, gdje će lovce dočekati naši profesionalni lovnici i njihovi pomagači s kojima će ići u lov. U Upravi lovišta lovci mogu iznajmiti lovačko oružje i kupiti lovačko streljivo, te dobiti sve ostale potrebne informacije.

Lovci-turisti imaju smještaj u našoj lovačkoj kući u Zelendvoru ili kod naših poslovnih partnera koji su registrirani za smještaj gostiju. Sve sobe zadovoljavaju osnovne standarde za ugodan boravak gostiju.

  Prijavite se za lov  Ova web stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacija

  Zelendvor.hr koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice ili klikom na "Prihvati" slažete se sa korištenjem kolačića.

  Zatvori